top of page

Palvelut

Asiakas- ja yritystarinat, henkilöhaastattelut ja blogiartikkelit

Vaikka viestintä ja viestinnän välineet ovat jatkuvassa muutoksessa, kirjallinen viestintä on säilyttänyt asemansa tärkeimpänä viestinnän keinona.  Sanojen voimalla kiteytetään yrityksen sanoma, kerrotaan palveluista ja tärkeistä henkilöistä ja luodaan mielikuvia yrityksen toiminnasta. On tärkeää, että verkkosivujen tekstisisällöt ovat yrityksesi arvoiset.

 

Kirjoitan sinulle tarpeesi mukaan blogiartikkelit, verkkoartikkelit, tekstisisällöt asiakaslehteen ja laajat asiantuntija-artikkelit. 

 

Verkko- ja blogiartikkeleiden kautta kasvatan yrityksesi positiivista mainetta ja samalla kerron ajankohtaisista asioista. Artikkeleita on kätevää jakaa sosiaalisen median kanavissa. 

 

Sanoitan yritys- ja asiakastarinat siten, että ne herättävät asiakkaittesi mielenkiinnon ja antavat oivalluksia lukijalle. Henkilöhaastatteluiden avulla  kerron yrityksestäsi koukuttavia tarinoita, joihin on helppo samaistua. 

Näin tilaus etenee käytännössä

 • Otat minuun yhteyttä, minkä jälkeen sovimme tapaamisen joko kasvokkain tai verkon välityksellä. Kuulen millaista tekstisisältöä yrityksesi tarvitsee tai  pohdimme yhdessä, millainen tekstisisältö palvelee parhaiten toimintaasi. 

 • Saat minulta kiinteän tarjouksen, johon ei tule projektin edetessä lisäkuluja. 

 • Syvennyn aiheeseen ja ryhdyn kirjoittamaan tekstiä. Tämän jälkeen lähetän tekstin faktojen osalta tarkistettavaksi ja teen kommenttiesi pohjalta tarvittavat korjaukset.

 • Lähetän tekstin hyväksyttäväksi. 

 • Teksti on valmis julkaistavaksi kaikissa kanavissasi. 

Blogin lanseeraus- ja ylläpitopalvelu

Blogin lanseeraus- ja ylläpitopalvelu

Mielenkiintoisten blogiartikkelien myötä asiakkaasi ja muut tärkeät sidosryhmät löytävät sivustosi ja ajankohtaista sisältöä entistä kätevämmin. Suurimman hyödyn blogista saa silloin, kun artikkeleita julkaistaan säännöllisesti. 

 

Mikäli yritykselläsi ei vielä ole blogia, lanseeraan käyttöösi blogin. Kun toimin blogin päätoimittajana, huolehdin siitä, että artikkelit julkaistaan sovitun aikataulun puitteissa. Löydän blogiteksteihin mielenkiintoisia aiheita, jotka tuovat lukijoita verkkosivuille ja saavat huomiota 

sosiaalisen median kanavissa. Koordinoin blogiin vierailevia puheenvuoroja. Editoin muiden kirjoittajien artikkelit ennen julkaisemista. 

 Blogin etuja: 

 • Helppo ja tehokas väylä julkaista ajankohtaista asiaa

 • Vahvistaa yrityskuvaa

 • Erinomainen mainoskanava yritykselle

 • Kasvattaa yrityksen näkyvyyttä verkossa

 • Lisää potentiaalisia asiakkaita 

Punakynäpalvelu

Punakynäpalvelu

Kun keskittyy omaan kirjoitusprosessiin, ei välttämättä huomaa kielellistä epätarkkuutta. Siksi tekstit kannattaa antaa ammattilaiselle oikoluettavaksi. Viimeistelen tekstisi julkaisuvalmiiksi, ja varmistan, että viestisi on selkeä ja tavoittaa kohderyhmän. Tarkistan oikeinkirjoituksen ja varmistan, että tekstiin ei jää kirjoitusvirheitä.  Huolehdin siitä, että tekstin rakenne on selkeä ja kappaleet etenevät luontevasti. Halutessasi kommentoin tekstiä ja teen tekstisisältöön parannusehdotuksia. 

Valokuvaus

Valokuvaus

Visuaalisuus on merkittävässä asemassa nykypäivän viestinnässä. Laadukkaisiin kuviin kannattaa panostaa. Hyvä kuva vangitsee katseen niin sosiaalisessa mediassa, artikkelissa kuin verkkosivuillakin. Saat minulta kuvat artikkelin kaveriksi tai muuhun tarkoitukseen.

 

Kuvaan esimerkiksi

 • Henkilöartikkeliin henkilökuvat.

 • Kuvituskuviksi kuvaan tunnelmallisia tai raikkaita luontokuvia, joilla rakennan visuaalista mielikuvaa palveluistasi

 • Kuvaan kiinnostavia yksityiskohtia yrityksesi toiminnasta alasta riippumatta. 

bottom of page